CROTOM - empower your business

Een nieuwe kijk op geld, kansen en succes

Veel Nederlanders kampen met financiële problemen. Logisch, want leven op krediet is de norm. Lenen om te leren, dan een goede baan vinden en vervolgens een hypotheek afsluiten voor een huis, een auto kopen op afbetaling en nog veel meer. Vanaf dat moment zit je klem en begint de ‘ratrace’. Negatieve stress, geldzorgen en een burn-out liggen op de loer. En dan hebben we het nog niet over de onzekerheid over pensioen of spaargeld…

Kan het ook anders?

Geld is tegenwoordig niets anders dan een digitale transactie, waarbij data een centrale rol spelen. En data betekenen macht. Maar het kan anders. Geld gaat de komende decennia een andere rol spelen. De centrale macht van de overheid en banken gaat verdwijnen. Langzaam zien we een verandering naar het oorspronkelijke idee van geld als decentraal ruilmiddel. Dat levert nieuwe kansen op. In de pragmatische workshop ‘Cryptocurrency het nieuwe goud of…’ ontdek je er meer over. Je krijgt inzicht in hoe geld werkt en hoe je het heft in eigen handen kunt nemen. Goodbye ratrace!

Workshop “Cryptocurrency het nieuwe goud of...”

Krachtige workshop voor verandering

Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Wat is nu je inkomen? En je netto vermogen?
  • Hoe groot is de kans dat je inkomen de komende 5 jaar verdubbelt?
  • Wat heb je nu aan pensioen opgebouwd? En hoe zeker ben je van dit pensioen?
  • Wat levert sparen je nu op?
  • Hoeveel schulden heb je?
  • Wie bepaalt voor een groot deel jouw agenda en wekelijkse dagindeling?
  • Heb je je weleens afgevraagd waarom de rijken zo rijk zijn?
  • Hoeveel kansen heb je voorbij zien komen, maar dacht je dat kan niets worden?

Wil je verandering brengen in de antwoorden die je net hebt gegeven? Dan is deze workshop iets voor jou! Want met deze workshop gooi je je leven op de schop. Je gaat aan de slag samen met anderen die ook willen ontsnappen aan de ratrace. Waar nodig onderbouwen we onze aanpak met theorie. Maar het is vooral een kwestie van doen. Natuurlijk kun je hierbij rekenen op hulp en coaching. Zodat na afloop van de training de start naar verandering is gemaakt.