Wat we doen

Talent herkennen en ontwikkelen

Het voortdurend ontwikkelen van zichtbaar en soms ook onzichtbaar talent. Dat is de missie van Brug naar Succes. Wij werken met elkaar samen om talent te herkennen, erkennen en verder te ontwikkelen. Omdat wij geloven dat talent de basis is van een betere wereld. Ga maar na: iedereen heeft wel iets waar hij of zij goed in is. Met dat talent bezig zijn, doe je meestal met plezier. En dus met veel betrokkenheid en vanuit een intrinsieke motivatie. Brug naar Succes biedt unieke expertise om vanuit elke invalshoek naar talent te kijken om het verder te ontwikkelen. Dat levert niet alleen persoonlijke ontwikkeling op, maar ook groei van de organisatie waar je werkt. Want talent is het grootste goed van elke organisatie!

Bruggen bouwen

Elke participant in Brug naar Succes is zelfstandig ondernemer, met een eigen visie op talent. Samen bouwen we bruggen en ontwikkelen we een netwerk van talenten. We komen regelmatig bij elkaar, delen ervaringen en bekijken hoe we elkaar kunnen helpen in de ontwikkeling van talent en organisaties. Zo werken we samen aan programma’s, trainingen, masterclasses en workshops. Dankzij de voortdurende feedback van elkaar kunnen we deze steeds verder optimaliseren. Bij wie we zijn ziet u de gezichten achter Brug naar Succes en de invulling van het collectief.

Ontwikkeling is maatwerk

Iedereen heeft uniek talent, dat je op een eigen wijze moet ontwikkelen. Daarom geloven wij niet in eenmalige trainingen, maar kiezen we voor een langer traject in een maatwerkprogramma. Daarnaast vinden wij het niet logisch om talent samen te brengen alleen op basis van de inhoud en het doel van een training. Wij werken wel in groepen, maar altijd met individuele oefeningen ook volgens een buddymethode. Zo brengen we samen je talent in ontwikkeling.

Brug naar Succes brochures