Dit is Brug naar Succes

Brug naar Succes is een collectief van zelfstandig ondernemers, elk met een eigen expertise. Door onze expertise te bundelen, kunnen we talent maximaal ondersteunen in de ontwikkeling. Vanuit onze ervaring kijken we naar de individuele rol van elk talent, maar nog meer naar de rol in het grotere geheel. Onze visie: een organisatie moet een veilige omgeving zijn, waar talent zich thuis voelt en zich maximaal kan en mag ontwikkelen. Medezeggenschap en ‘gezien worden’ spelen daarbij een grote rol. Op die cultuur en het DNA van een organisatie heeft de stijl van leidinggeven grote invloed. Daarom richten we ons met name op leiderschap.

Paul van Montfoort

Bedenker en oprichter van Brug naar Succes

 'Talent staat bij mij centraal'. Het is onze missie een omgeving te creëren, waar mensen zich veilig voelen en waar mensen betrokken zijn met de organisatie waarvoor ze werken. De leiding is verantwoordelijk voor het creëren van deze vellige werkomgeving. Die organisaties die dit strategisch onderdeel hebben gemaakt van hun visie zijn de bedrijven die talenten aantrekken, ontwikkelen en behouden.'
Paul ontwikkelde unieke programma’s die deze visie ondersteunen en centraal stellen. Kortom het voortdurend ontwikkelen van zichtbaar en onzichtbaar talent is zijn persoonlijke missie.

Monique Sturre

Talentontwikkelaar en vitaliteitscoach

'Mijn motto is: een goede dag maak je zelf. Het is mijn passie om het talent in mensen naar boven te halen, te ontwikkelen en te laten samenwerken met andere talenten. Een voorwaarde om het talent goed te kunnen benutten, is dat je lekker in je vel zit, dus dat je je vitaal voelt. Als vitaliteitscoach help ik je daarbij op een praktische manier. Ik werk zowel in teams als individueel in allerlei loopbaanvraagstukken en re-integratietrajecten, waarbij vele kleine, haalbare stappen uiteindelijk een grote beweging veroorzaken. In mijn werk ben ik optimistisch, vrolijk en pragmatisch. Ik kan mensen letterlijk in beweging krijgen. Graag ga ik ook met jou de samenwerking aan!'

John Vis

Talentontwikkelaar

'Mijn ouders kwamen uit Zeeland. Na de oorlog en de watersnoodramp vertrokken ze uit Zeeland. Ze kochten een salonwagen ( Pipo de clown ) en trokken door Nederland. Ik ben geboren in die salonwagen, dus op wielen, als kind van ondernemende, avontuurlijke en moedige mensen. Mijn ouders begonnen een bedrijf, een takel- en bergingsbedrijf. Vanaf mijn twaalfde heb ik in dit bedrijf gewerkt. Eerst als pompbediende, later als vrachtwagenchauffeur. Ik was gek op sport, onder andere voetbal, tafeltennis, wielrennen en karate.

Op mijn 24e overleed mijn vader en nam ik het bedrijf over, samen met mijn moeder en mijn broer. Dat duurde een jaar en daarna ben ik eruit gestapt. Vanaf mijn 25e ging ik mijn eigen weg. Die weg begon in Spanje waar ik werkte als entertainer tot mijn 30e. Daarna ontwikkelde ik mij als acteur, presentator, singer/songwriter en theaterartiest.

Als trainer/coach ben ik begonnen met het trainen van groepen moeilijk opvoedbare kinderen en daarna met het trainen van groepen mensen in het bedrijfsleven. Ik geef training op het gebied van emotionele intelligentie, zelfvertrouwen, creativiteit, communicatie, zichtbaarheid en assertiviteit. Ik ben iemand die zijn eigen talent heeft ontplooid. Met vallen en opstaan, meestal door mijn hart te volgen, onbevangen en onbevreesd. Zelf mijn talent ontdekt en ontwikkelt, daarbij geholpen door andere mensen. Mensen die me in mij geloofden, die mij bewust maakten van mijn kracht en kunde. Mensen die mij inspireerden en motiveerden om mijn talent te blijven ontwikkelen. En daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor.

Nu is het mijn beurt om andere mensen te inspireren zichzelf te ontdekken en ontwikkelen. Dat voelt niet als een taak of een opdracht, dat is een missie.'

Frank Kesseleer

Talentontwikkelaar

Een leven vol passie en geluk! Wie wil dat niet….  Dan moet je er wel aan werken.
Mijn missie “Mensen in een veilige sfeer op een hoger plan brengen”. Maar hoe? Ieder heeft immers talent,  maar hoe haal je dat naar boven? Hoe haal je het  beste uit jezelf? Ik stimuleer ieder om de uitdaging aan te gaan meer inzicht in jezelf te zoeken en ik help je uitzicht te krijgen op je talent en haalbare mogelijkheden. Daarbij stimuleer ik het maken van verbindingen binnen jezelf en met anderen. Geen muren, maar bruggen bouwen. Ik laat je samenwerken en stimuleer contacten met andere talenten. Je kunt ideeën uitwisselen en die tot werkelijkheid maken. Stap voor stap, concreet en haalbaar. Als (therapeutisch-) coach werk ik met individuen en veel met teams, teamleiders, management aan verbetertrajecten en biedt ondersteuning bij loopbaanbegeleiding en re-ïntergratie.
Dus begin met stap 1 en kom eens langs…. Ik help je graag op weg!

Janique Schildkamp

Imagostylist en transformatiecoach

Heb jij als werkgever duidelijk wat je uit wilt stralen als organisatie? Haal je het beste uit je werknemers? Zodat zij werken vanuit hun passie en hun talenten optimaal kunnen benutten. Meer rendement uit je bedrijf halen en het ziekteverzuim reduceren want je wilt dat je werknemers met plezier naar het werk gaan. Ik help je met het ontzorgen van deze stap. Ik laat je zien hoe je vanuit je kernwaarden van de organisatie en de talenten van de werknemers een vertaalslag kunt maken naar de buitenkant. Zodat jij als organisatie met je werknemers op een authentieke manier onderscheidend zichtbaar worden.
Mijn missie is dat ik na een persoonlijke transformatie mensen wil leren hoe zij zich zichtbaar kunnen maken op een authentieke manier. Als imagostylist geef ik kleur- stijl- en kledingadviezen en adviezen in uiterlijke presentatie waarbij ik telkens de vraag stel: Wie ben je en wat wil je uitstralen? Om vervolgens door middel van communicatie in kleding en non-verbale houding de beste versie van jezelf te laten zien!
In mijn coaching trajecten moedig ik cliënten en teams aan om contact te maken tussen hoofd en hart om lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Want ben ervan overtuigd dat wanneer mensen gaan leven vanuit hun innerlijke kracht en zelfbewustzijn zij vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaan!

Susan Daams

Talentontwikkelaar

Talent herkennen en ontwikkelen begint bij goed in je vel zitten. Hoe iemand in het vel zit, heeft voor een groot deel te maken met hoe dit persoon omgaat met situaties en emoties. Emoties bepalen namelijk hoe je je voelt en op basis daarvan neem je beslissingen en vertoon je een bepaald gedrag. Zit iemand goed in het vel, dan is deze tevredener over het leven en succesvoller in het werk. Zit iemand niet goed in het vel, dan is dit vervelend voor het persoon zelf, maar ook voor de (werk)omgeving. Het kan zelfs een burn-out en langdurige uitval tot gevolg hebben.

Het is daarom belangrijk dat je je op tijd bewust bent van het ontstaan van het 'niet goed in je vel gevoel'. Via mijn online training Sterk Denkwerk kan ik je dan op tijd de juiste ondersteuning bieden en voorkomen dat slecht in het vel zitten een probleem wordt. Mijn missie is namelijk dat voorkomen beter is dan genezen. De training is direct in te zetten in de werk- en privé situatie en te volgen vanuit een zelf te kiezen omgeving. Met oefeningen op maat, werk je op een laagdrempelige manier in 9 weken aan het vergroten van je emotionele intelligentie, het ontwikkelen van een sterk denkvermogen en het verbeteren van de gewenste competenties.